13 јул, 2014

Japanizam 2014 - EvaluacijaKao i svake godine, nakon završene konvencije želimo da čujemo mišljenja svih posetilaca Japanizma. Molimo sve posetioce da daju iskrene ocene, kao i da što detaljnije popune anketu. Imajte u vidu da u zavsnosti od vaših odgovora, predloga, zamerki i ideja zavisi budućnost konvencije, kao i ono što vas možda očekuje sledeće godine.

ANKETA: http://www.bg-anime.com/upitnici/?p=185

Unapred zahvalni organizatori konvencije.

2 коментара:

  1. Peticija da se sledeci Japanizam odrzi u vecem prostoru, kao sot je npr. Savski Venac. Bilo je prenatrpano, i u nekim trenutcima nisam mogao ni da se pomerim ili da hodam od silne guzve, a msm da ce sledece god biti vise ljudi. Chibicon moze da bude idalje u Domu Omladine, ofc, jer ne doazi ONOLIKO ljudi.

    ОдговориИзбриши
  2. Kao sto sam rekla u grupi kupelo smo kartu zadnji dan japanizma za cosplay cekale smo gratis pola sata receno pocinje u sest a poceli ste u pola sedam ali nema veze, nakraju nismo mogle udjemo u salu volonter reko nema mesta :( Volela bi sledece godine nenapravite visak karata nego koliko mesta u sali... ili mozda neki volonteri ili ko zna ko jos pustali brata,sestru, naj prijatelje,itd... vise mi je zao sto nisam gledala nastupe uzivo a jedva smo cekale... hvala na vremenu srecno u buduce :)

    ОдговориИзбриши