15 мај, 2014

Konkurs za volontere na konvenciji Japanizam 2014
Udruženje Sakurabana raspisuje konkurs za volontiranje na konvenciji Japanizam 2014 (03-06.07.2014.). Preduslov za prijavljivanje je da ste ozbiljni i stariji od 16 godina. Nakon što se budete prijavili bićete pozvani na razgovor, naknadno će biti objavljen spisak volontera. Rok za prijavljivanje za volontiranje je do 20. juna 2014. godine.

OVDE SE MOŽETE PRIJAVITI ZA VOLONTIRANJE

10 коментара:

 1. A sta treba tacno da radim,ako se budem prijavio?Pomazem drugima tokom konvencije ili kako?

  ОдговориИзбриши
 2. Nakon što se neko prijavi za volontiranje, sledi razgovor sa njim/njom. U zavisnosti od interesovanja i znanja se svako razmatra za to da li je prikladan za volontera.
  Takođe, u zavisnosti od onoga što umete da radite bićete raspoređeni u neki od sektora koji će biti aktivni na realizaciji konvencije.
  Poslovi koje volonteri mogu obavljati se različiti i mogu biti: postavljanje radova, nameštanje stolova, pregled karata, pomoć oko tehnike, rad u kutku za video igre, pomoć strancima itd.

  ОдговориИзбриши
 3. Da li moze neko ko nije iz Bg-a da se prijavi za volonterstvo?

  ОдговориИзбриши
 4. Kada ćemo otprilike biti pozvani na intervju?

  ОдговориИзбриши
 5. Da li je problem ako se prijavimo dvaput, to jest ako nismo sigurni da li smo se zapravo prijavili, da se prijavimo opet?

  ОдговориИзбриши
 6. A sta ako smo npr. iz Bosne,pa ne mozemo tek tako doci do Beograda na razgovor?Ali smestaj mi jeste obezbedjen za vreme konvencije..

  ОдговориИзбриши